Trädgårdskassen - linda schilén

Trädgårdskassen

Spännande växtkompositioner till din entrékruka - direkt hem till din dörr.

Du prenumererar och får hem fyra kassar varje år med färdiga växtkompositioner. Linda Schilén har planerat och gjort i ordning allt till dig. Växterna passar att plantera i en vanlig utomhuskruka. Du får växter, jord och sånt som behövs. Ett enklare sätt att ha rätt växter hemma året om och en fin och välkomnande entré.

Inspirationsgenomgång - så gör du steg för steg

När du får din kasse kommer du dessutom att få en filmlänk till din inspirationsgenomgång. Där berättar Linda och guidar dig steg för steg, hur du ska göra. Du får dessutom lära dig mer om växterna, hur du sköter om växterna och sedan kan återanvända dem igen. 

Hemleverans

Nu levererar vi kassar till Solna, Sollentuna, Täby, Danderyd och Bromma. Kassarna kommer lagom till påsk, försommar, höstuppstart och inför advent. Vi meddelar dig i god tid innan vi lämnar kassen utanför dörren. Ungefärliga leveransveckor 2024

  • V.13 (vårkasse)

  • V.21 (sommarkasse)

  • V.35 (höstkasse)

  • V.48 (julkasse)

Pris 595 kronor / kasse

Priset för varje kasse är 595 kr inklusive moms. Din prenumeration för fyra kassar betalas vid ett och samma tillfälle för att få paketpriset 2380 kronor. Du betalar med swish eller faktura. Du får mer information i samband med din beställning.

så funkar det

trädgårdskassen - så funkar det!

Beställ

beställ trädgårdskasse

Fyll i nedanstående information så återkommer vi till dig för att bekräfta beställningen. Kassen levereras till din dörr/port.
Namn E-post Meddelande Telefonnummer Gatuadress Postnummer Postort Portkod Beställ