Linda Schilén -
Trädgårdsmästare och konstnär

kurser med olika teman.

Här hittar du mina kurser med olika teman utifrån säsong och högtider.
gräskronor

Kurs i gräskronor.

När sommaren är här träffas vi för att göra gräskronor som kan hänga i taket eller vara en vacker dekoration på sommarbordet.

Den här kursen riktar sig till dig som vill skapa det där lilla extra men som också vill lära dig att göra dekorationer av det som finns naturligt i naturen.

Vi börjar med att skapa inspiration genom att gå en tur på gårdens åkrar och i skogen. Här samlar vi ihop material och får inspiration av naturen innan vi går in i växthuset och skapar.

Efter kursen har du med dig ett par vackra dekorationer till dit hem och inspiration till att kunna göra mer när du kommer hem.

Datum: 16/6 på Åsby

Plats: Åsby gård, Eskilstuna

Tider: Kl 11.00 - 15.00

Övrigt: Lunch och fika inkluderat i priset.

Kursavgift: 995 kr

Grupper och företag

Är ni en grupp som vill boka så kan ni höra av er till mig direkt via formuläret längst ner på sidan. Vi kan då hitta tid, datum och innehåll som passar er bäst.

Allmänt om kurserna

Kurserna börjar med en inspirationsgenomgång där kunna Linda går igenom kursens olika moment. En god fika ingår tillsammans med dryck. Vid färre än 6 stycken deltagare kan kursen komma att ställas in.

Avbokning

Vid avbokning av kursplats följer vi Hallå Konsuments riktlinjer för fritids- och hobbykurser. Läs mer om villkoren här.

Speciella avbokningsregler gäller för företag och gruppbokningar. Vänligen meddela förhinder till Linda via sms på 070-412 02 80

Praktisk information inför besöket

Vägbeskrivning: Se karta nedan.

Parkering: Vid lilla garaget på höger sida strax innan ni kommer fram till huvudbyggnaden. Se skyltning.

Klädsel: Klä dig efter väder.

Julkurs på Åsby gård
kontakt

Kontakta mig om kurserna.

Vill ni boka tid för en grupp på en annan tid än ovanstående så går det bra att kontakta mig genom formuläret nedan. Jag återkommer snarast till er så vi kan hitta en lösning.
Namn E-post Meddelande Skicka in