Linda Schilén -
Trädgårdsmästare och konstnär

Konstkurser med Linda Schilén.

Jag lär ut målningstekniker och hjälper deltagarna att hitta sin personliga och unika måleristil. Mitt mål är att stärka deltagarnas konstnärliga självförtroende och hjälpa dem att upptäcka sin kreativa kraft.
konstkurser

Konstkurser för dig som är ERFAREN OCH nybörjare.

Varje vår och höst arrangerar jag konstkurser inom måleri. Jag har under flera år hållit konstkurser i Växthuset på Överjärva gård i Solna men från och med april 2023 håller jag även konstkurser på Åsby Gård i Eskilstuna. Under konstkurserna i växthusen så möts vi i en kreativ och inspirerande miljö för att  måla enskilt ett par timmar. Under kursen går jag igenom grunderna inom målning, hjälper dig framåt och stärker ditt självförtroende i måleriet. För dig som är erfaren finns jag där för att stötta dig till att ta nästa steg i ditt måleri. Kurserna passar både dig som målat tidigare och dig som aldrig målat.

Konstkurs tisdagar pÅ ÅSBY GÅRD

Inga förkunskaper krävs. Vi målar i vattenbaserad olja eller akrylfärg på vävspänd duk eller pannå. Motiven är valfria, det viktigaste är att du finner din egen glädje måleriet och utvecklar din personliga stil! Varje kurstillfälle startar antingen med inspirationsgenomgångar, uppvärmningsövningar och/eller teori där jag går igenom skisstekniker, färglära, val av motiv, komposition av motivet, olika målningstekniker, materialval såsom penslar och medium etc.

Penslar, färger , skissblock och målarduk ingår ej i kursen. Lista på material som behövs skickas i samband med kallelse till kursen 1-2 veckor före kursstart.​

Tisdagar kvällskurs

  • Kursstart: 18 april 2023 (till den 30 maj)

  • 7 tillfällen 

  • Kl. 18.00 – 21.00

  • Pris: 2450 kronor

  • Max 8 st deltagare/kurs

ANMÄLAN!

Ni anmäler er genom att skicka epost till info@uterummet.se. Jag återkommer med besked om plats och bekräftelse.

Konst & YOGAWEEKEND PÅ ÅSBY GÅRD

3 JUNI - 4 JUNI 2023

MER INFORMATION KOMMER INOM KORT

ANMÄLAN!

Ni anmäler er genom att skicka epost till info@uterummet.se. Jag återkommer med besked om plats och bekräftelse.

kontakt

Kontakta mig om konstkurser

Har du en fråga eller vill ni boka tid för en grupp så går det bra att kontakta mig genom formuläret nedan. Jag återkommer snarast till er.
Namn E-post Meddelande Skicka in