Linda Schilén -
Trädgårdsmästare och konstnär

händer på Åsby Gård.

Är ni sugna på att besöka Åsby Gård? Här kan ni läsa om vad som händer på gården.
aktuellt åsby gård

händer på åsby gård

Vi uppdaterar och fyller på med information och bokningsmöjlighet vart efter. Håll utkik här eller följ mig på Instagram, @lindaschilen eller @asbygard

Öppettider

Öppet i butiken.

Nu har vi stängt och återkommer med tider och datum för öppettider 2024.

Hitta hit: Åsby gård, Eskilstuna

trädgårdsKURSER

Vill du lära dig mer om trädgård?

Ja, då ska du gå en av mina populära och inspirerande trädgårdskurser. Teoretisk kunskap om trädgård och odling är en förutsättning för att lyckas skapa en vacker och hållbar trädgård, men alla kan inte bli utbildade trädgårdsmästare. I mina trädgårdskurser har jag kokat ner de viktiga kunskaperna jag vill förmedla till dig så att du kan lyckas med din egen trädgård. Läs mer om mina trädgårdskurser.

Trädgårdskurser för alla

Under mina kurser blandar jag teori med praktik så att du lär dig om trädgård på ett pedagogiskt och lustfyllt sätt. Jag har kurser för nybörjare och erfaren odlare, de som är botaniskt intresserade, och de som vill lära dig beskärningens grunder. Några vill lära sig designa sin egen trädgård, eller lära mer om träd, buskar, perenner eller sommarblommor eller om köksträdgårdens grunder och grödor. Jag har kurser i nästan allt, och hittar du inte en kurs du vill gå, kontakta mig så kanske din idé blir upptakten till en ny kurs hos mig. Välkommen och hör av dig!

kontakt

Kontakta mig om en kurs

Fyll i dina uppgifter och vilken kurs du är intresserad av så återkommer jag till dig snarast med svar.
Namn E-post Meddelande Skicka in