Linda Schilén -
Trädgårdsmästare och konstnär

Aktuellt på Åsby Gård.

Här hittar du information om vad som är på gång på Åsby gård.
aktuellt

Aktuellt på Åsby Gård

På den här sidan har vi samlat informationen om vad som händer på Åsby gård under året. Du ser när butiken är öppen, vilka kurser och föreläsningar som erbjuds samt allt annat som händer på gården.

aktuellt åsby gård

Aktuellt Mars - juni 2023.

Vi uppdaterar eventen och fyller på med information och bokningsmöjlighet vart efter. Håll utkik här eller följ mig på Instagram, @lindaschilen eller @asbygard

Våren

Öppet i butiken.

Vi har öppet den sista helgen i månaden. Då hittar ni lite säsongsbetonade produkter och växter i butik och växthus.

27-28/5 kl. 11.00 - 15.00 

Hitta hit: Åsby gård, Eskilstuna

Juni 3:e - 4:e 

YOGA & mÅLERIKURS PÅ ÅSBY GÅRD

Välkommen till Åsby för att släppa taget om vardagsstressen en stund och i stället hitta ditt inre lugn, njuta av god vegetarisk mat, yoga, måleri och av stillheten på landet.

Den 3:e - 4:e juni bjuder jag tillsammans med yogainstruktör Karin Johansson från Lillgårds in till en tvådagarskurs på Åsby gård.

I priset ingår: 4 yogapass, 4 måleripass, 1 lymfpromenad och alla måltider.

Pris: 2 dagar 4995kr eller 1 dag 2495kr. Möjlighet till boende på Åsby Gård till självkostnadspris. 

För mer information samt bokning klicka här.

Plats: Åsby gård, Eskilstuna

Juni 18:e

Kurs i gräskronor.

Snart är det midsommar och vi träffas för att göra gräskronor som kan hänga i taket eller vara en vacker dekoration på midsommarbordet.

Datum: 18/6

Pris: 695 kr

Läs mer om och boka kursen här.

Plats: Åsby gård, Eskilstuna

trädgårdsKURSER

Vill du lära dig mer om trädgård?

Ja, då ska du gå en av mina populära och inspirerande trädgårdskurser. Teoretisk kunskap om trädgård och odling är en förutsättning för att lyckas skapa en vacker och hållbar trädgård, men alla kan inte bli utbildade trädgårdsmästare. I mina trädgårdskurser har jag kokat ner de viktiga kunskaperna jag vill förmedla till dig så att du kan lyckcas med din egen trädgård..

Trädgårdskurser för alla

Under mina kurser blandar jag teori med praktik så att du lär dig om trädgård på ett pedagogiskt och lustfyllt sätt. Jag har kurser för nybörjare och erfaren odlare, de som är botaniskt intresserade, och de som vill lära dig beskärningens grunder. Några vill lära sig designa sin egen trädgård, eller lära mer om träd, buskar, perenner eller sommarblommor eller om köksträdgårdens grunder och grödor. Jag har kurser i nästan allt, och hittar du inte en kurs du vill gå, kontakta mig så kanske din idé blir upptakten till en ny kurs hos mig. Välkommen och hör av dig!

kontakt

Kontakta mig om en kurs

Fyll i dina uppgifter och vilken kurs du är intresserad av så återkommer jag till dig snarast med svar.
Namn E-post Meddelande Skicka in