Linda Schilén -
Trädgårdsmästare och konstnär

Samarbeta med mig - Linda Schilén!

Samarbeten

Varför ska ni samarbeta med mig?

  • Utbildad trädgårdsmästare som brinner för trädgård och odling, vilket genomsyrar allt jag gör.

  • Autentisk Influencer som kan stå för vad jag säger om de produkter/samarbeten jag har. Det skapar äkta och engagerande kopplingar till min publik.

  • Kreativ innehållsskapare som levererar visuellt tilltalande och engagerande innehåll. Jag är inte bara trädgårdsmästare utan även konstnär vilket jag drar nytta av när jag skapar innehåll.

  • Bollplank där jag kan bidra med min erfarenhet för att skräddarsy era kampanjer att passa ert varumärkes unika behov och målgrupp.

  • Etablerad trädgårdsprofil som skrivit flera böcker och som syns och hörs i olika medier.

Hur kan vi samarbeta?

Trädgårdsinfluencers

Som trädgårdsinfluencers är jag expert på att skapa engagerande och inspirerande innehåll inom trädgårdsområdet. Min passion för växter, odling och utomhuslivet kan på ett autentiskt sätt nå ut till er målgrupp och skapa starka band.

Innehållsskapare tema trädgård och tillbehör

Jag har lång erfarenhet av att skapa innehåll i form av text (artiklar), foto, film och för sociala medier. Här kan det handla om att lyfta en produkt i ett visst sammanhang eller att skriva en artikel med tillhörande foto och film att korspubliceras på olika plattformar.

Live-Event på Sociala Medier

Något som jag arbetat mycket med senaste åren är live-event på sociala medier som t.ex. live shopping, svara på frågor i realtid och dela mina bästa trädgårdstips. Det är ett fantastiskt sätt att öka engagemang och skapa en starkare gemenskap kring en produkt eller ett varumärke.

Produktlanseringar och samarbeten

Jag kan erbjuda skräddarsydda samarbeten och produktlanseringar för att hjälpa er att lyfta ert varumärke. Genom ett samarbeta med mig kan ni nå en bred och dedikerad publik inom trädgårdssegmentet.

Evenemang och workshops

Jag arrangerar även fysiska och virtuella trädgårdsevenemang samt workshops. Åsby gård,  där jag bor, fungerar perfekt som kuliss för olika typer av evenemang. Här finns en mängd olika miljöer för både större och mindre evenemang. Kombinera ett fysiskt evenemang med att filma själva evenemanget så skapar ni innehåll som kan användas över lång tid och på flera olika plattformar. Detta ger er möjlighet att interagera direkt med potentiella kunder, dela kunskap och skapa minnesvärda upplevelser.

Att samarbeta med mig Linda Schilén.

Jag är utbildad trädgårdsmästare som syns genom mina böcker, föredrag, sociala medier och de uppdrag jag har med mina samarbetspartners. De samarbeten jag har idag har jag haft i flera år och över tid så har relationen till mina samarbetspartners utvecklats och fördjupats. Vill man samarbeta med mig så behöver jag känna att jag kan stå för produkten och uppdragets värderingar. Likväl så måste ni känna att jag kan göra något för er som hjälper er att nå era mål. Kan vi skapa ett samarbete byggt på dessa delar så kan det leda till en djupare arbetsrelation som är till fördel för oss båda.   

Kontakt

Kontakta mig för att diskutera hur vi skulle kunna samarbeta. Tillsammans kan vi skapa gröna framgångar!

kontakt

kontakta mig

Har du frågor om ett eventuellt samarbete är du välkommen att kontakta mig nedan eller via e-post: info@uterummet.se
Namn E-post Meddelande Skicka